Persoonlijk leiderschap

Training van 5 dagdelen
KOERS VANUIT JE KRACHT

Wil jij ook duidelijk richting geven aan je leven? Vanuit jouw innerlijke kracht kordaat in beweging komen? Weten wat voor jou écht belangrijk is en hiermee direct aan de slag gaan? Soms draai je in kringetjes rond en heb je een onvoldaan gevoel. Je kunt heel onrustig worden van het idee niet vooruit te komen of vast te zitten. Sta je op een kruispunt, wil je je eigen weg vinden en heb je een boost nodig om ervoor te gaan?
Dan is deze unieke training iets voor jou!

MELD JE NU AAN!

KOERS VANUIT JE KRACHT –  KORDAAT VOORUIT

Download nu het e-boek

In vijf dagdelen ga je op een innerlijke ontdekkingsreis. Je krijgt helder wat jouw volgende ontwikkeling of stap is en hoe je deze vanuit je kracht vorm geeft. Praktisch en diepgaand helpt deze training je om jóuw koers te varen met zekerheid en kracht. Na deze training heb je alle tools en een concreet actieplan in handen en kun je kordaat vooruit.

Koers ook vanuit je kracht en meld je nu aan voor een Voorproefje!

Data

De training kan gevolgd worden op vijf woensdagochtenden of in de vorm van een weekend intensive van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Noteer de data alvast in je agenda!

Woensdagochtenden

Voorjaarstraining 2018:  21 februari, 28 februari, 07 maart, 14 maart, 21 maart (VOL)
Najaarstraining 2018 12 september, 19 september, 26 september, 03 oktober, 10 oktober

AANMELDEN

Weekend intensive

Voorjaarstrainingen 2018:
– 16 tot en met 18 februari (VOL)
– 25 tot en met 27 mei
Najaarstrainingen 2018:
– 14 tot en met 16 september
– 09 tot en met 11 november

AANMELDEN

Programma

De vijf blokken bereiden je helemaal voor op jouw volgende stap. Je gaat met zeer gevarieerde technieken en deskundige ondersteuning aan de slag om diepgaand je innerlijke verlangens en drijfveren duidelijk te krijgen en hier een praktisch vervolg aan te geven. Er is ruime persoonlijke aandacht voor alle aspecten die bij je spelen inclusief het uit de weg ruimen van de “beren op de weg”.

Blok 1: Op verkenning

Je ontdekt welke elementen voor jou belangrijk en koersbepalend zijn. Aan het einde van dit blok heb je je nieuwe bestemming in grote lijnen helder.

Blok 2: De maalstromen ontmaskerd

Je krijgt boven water wat jou belemmert om vrij op avontuur te gaan. Je ziet welke maalstromen voor je opdoemen en hoe je met tegenwind je zeilen zo kunt trimmen dat je vast op koers blijft.

Blok 3: Kennismaken met je reisgenoten

Je maakt op inspirerende wijze kennis met het reisgezelschap dat je vergezelt en ondersteunt op je reis.

Blok 4: Helemaal reis-klaar

Je ligt in de “Baai van wijsheid” voor anker en wordt helemaal opgetuigd voor een succesvolle reis.

Blok 5: Kordaat vooruit

Je hebt nu alles aan boord wat je nodig hebt. Je legt de laatste hand aan je navigatiekaart. Vol vertrouwen zie je je reisbestemming helder voor je. De trossen kunnen los!

Kosten

Training van vijf dagdelen op woensdagochtend: €697,= all-in
Weekendintensive: € 735,= all-in. Hier zitten de lunches op zaterdag en zondag bij inbegrepen

Testimonials

Geweldig.
Eye-opener.
Praktisch goed toepasbaar.
Dankzij de plan van aanpak ging deze cursus verder dan andere cursussen. Bij de meeste cursussen ontbreekt het opstellen van een plan van aanpak. Twee geweldige en zeer bekwame begeleiders. Het zijn twee toppers in hun vak! Helpt je om problemen bij de kern aan te pakken.

J.K.

Deze training is echt aan te bevelen als je het idee hebt dat je ergens vastgelopen bent. Er wordt in deze cursus op verschillende manieren gekeken naar de blokkades in jezelf en de hoeveelheid en afwisseling in technieken is groot om tot een oplossing te komen. Mandela schrijven, NLP, opstellingen enz. Na afloop heb je een mooie klapper waar allerlei hulpmiddelen in staan waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Je wordt door beide goed begeleidt in je leerproces. Positieve ervaring!

Marleen C.

Het was een intensieve en zeer interessante training. Ik heb veel over mezelf geleerd, ontdekt wat mijn hindernissen zijn om mijn doelen te realiseren. En wat nog belangrijker is, er zijn hulpmiddelen verankerd die ik op elk gewenst moment naar boven kan halen. De kers op de taart is dat er ook tijd wordt vrijgemaakt om een actieplan te maken hoe er de volgende dag mee verder te gaan. Het is dus niet alleen theorie, maar heel veel praktijk. Top dames ga zo door. Het was de investering in mezelf meer dan waard.

A.J.